Наемите на жилищата у нас ще се вдигнат.  Такава прогноза

...
Наемите на жилищата у нас ще се вдигнат.  Такава прогноза
Коментари Харесай

Все повече хора у нас живеят под наем, но цените се вдигат

Наемите на жилищата у нас ще се вдигнат.  Такава прогноза направи  пред пред „ Bloomberg TV Bulgaria “ Антон Илиев , който е съосновател на имотна организация, и Стефка Загорова, кредитен съветник,.

Според Илиев сега наемите в София все ощ е са по-ниски спрямо други столици и е доста евентуално през идващите години цените да вървят нагоре.

Той напомни, че българинът по традиция избира да живее в свое лично жилище , заради което пазарът на наеми у нас е непретенциозен. Според него това в скоро време ще се промени, защото не всеки има финансовата опция да си закупи парцел

Илиев добави, че в страната ни има огромен недостиг на подготвени жилища , а най-търсени са такива с позволение за прилагане и още повече – изцяло приключените парцели. По думите се резервират темповете на издадените позволения за градеж , само че въпросът е до каква степен най-новото строителство е желано от множеството хора. Много от клиентите в действителност избират парцел , в който биха могли да се нанесат незабавно .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР